Het blijft spannend: korte update over de Amerikaanse uitslagen

In Amerika houden ze het spannend. Ik raad u eerder aan het niet te doen, maar indien u wil gokken kan ik het volgende zeggen: de voorzichtige belegger in goede huisvaderaandelen zal kiezen voor winst van Biden, de Tesla- en biotechbelegger kan voor wat meer mogelijke winst met kleinere kans gaan bij Trump.

Belangrijkste nieuws en interviews in mailbox

Een uitgemaakte zaak is het nog niet. Nevada toont ons deze ochtend dat, met een kleine extra 10 procent geteld waarbij de voorsprong van Biden ongeveer dezelfde is gebleven tot zelfs iets minder (ruime 11k stemmen), de momenteel nog getelde stemmen niet per se grotendeels voor Biden moeten zijn…

In andere staten zien we dat beeld wel. De grootste staat waar we het nog niet weten, Penssylvania, met 20 kiesmannen, geeft nog steeds Trump aan, maar zijn voorsprong is miniem geworden overnight.

In Georgia blijven de ballots maar binnenkomen blijkbaar, tot grote onvrede van de zittende president. Daar wipte Biden nu over Trump.

North Carolina kunnen we intussen wel in het kamp van Trump rekenen. Deze heeft echter bijna alle overgebleven, nog tellende, staten nodig om te kunnen winnen.

Volg ons via Facebook,  twitter of 

Foto: Gegevens Google

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s